DATO: 17.03.2013 / KLOKKESLETT: 18:25

8 kommentar(er)

Hei alle sammen! Først å fremst så må jeg får lov til og si at det er så utrolig kjekt å se at så mange leser bloggen min.

I går skulle jeg forandre på diverse interiør i spisestuen men etter å ha gått frem og tilbake på kjøpesentre i flere timer fant jeg ikke noe spesielt! Jeg fant ett utrolig L-E-K-K-E-R-T lysfat/kurv. Og det sklei rett inn i stuen :-) Så nå får jeg sitte meg ned å finne litt inspirasjon med tanke på at jeg vil spisestuen skal være nye planlagt før jeg drar inn noe mer :-)

Nå skal lille store snuppa bades å gjøres klar for natten :-) I dag har vi vært ute og spist med familien min. Snille pappaen min som tok oss med ut!! Kjempe koselig :-)
DATO: 14.03.2013 / KLOKKESLETT: 19:44

0 kommentar(er)

Nå er kvelden kommet å lille snuppen min lagt å mannen er på fotballkamp, så nå er det avslapping på ho mor med tven :-) Ett aldri så lite bilde av kosekroken min måtte jo postes! Så fornøyd med den :-)
DATO: 14.03.2013 / KLOKKESLETT: 08:00

8 kommentar(er)

Som dere nå sikkert har sett så er jeg veldig glad i å pusse opp møbler. Gammelt eller nytt! For ikke så lenge siden kjøpte vi ny sofa å jeg falt helt pladask for bordet de hadde brukt til, så jeg spurte om å få kjøpe det også! Andreas (Min kjære) tvilte veldig på att dette her skulle bli fint og trodde kjæresten hans hadde gått av vettet :-) Men gjett da? Den dag i dag, så er vi begge storfornøyd.

FØR:

UNDER:


ETTER:

DATO: 12.03.2013 / KLOKKESLETT: 22:40

2 kommentar(er)
DATO: 30.07.2012 / KLOKKESLETT: 17:51

5 kommentar(er)

Her er stuen vår i dag. Kommer nok til å kjøpe ny tvbenk etterhvert når lommeboken sier ja! Denne som vi har i dag er igrunn helt ødelagt! Også ønsker vi en som er litt høyere :-) Det kommer også liftgardiner på vinduene og dardiner på hver side av terrasse døren. Jeg må bare finne de perfekte først ;-)

 
DATO: 29.07.2012 / KLOKKESLETT: 21:15

4 kommentar(er)

Når vi flyttet inn i denne leiligheten var jeg helt forelsket i hvite møbler. Men etter 2 år med alt av møbler hvitt så blir man litt lei! Så etterhvert som vi har bodd her har vi/jeg gått over på treverk møbler. Noe som jeg syns passer veldig bra til hvite vegger :-) Så fargene i vår stue av tekstil er: Beige,brun og hvit. En veldig fin kombinasjon! (Etter min mening da)

Førbilde:Nåbilde.Ett pallebord hjemmeladet av min kjære mann :-) Flinkis sant? Jeg er veldig fornøyd! Vi har fire kurver tilsammen under bordet. Good plass til oppbevaring av leker, blader og diverse.

Design av

hits