DATO: 15.03.2013 / KLOKKESLETT: 08:15

4 kommentar(er)

God morgen! Tenkte jeg skulle vise dere å tipse dere på hvordan laget ett konsollbord på 1-2-3!  Dette er super enkelt! Jeg dro en tur på nærmeste Byggsenter å fikk kuttet planker til i den strl jeg hadde bestemt meg for! Også  var det hjem å sitte det sammen! Når man ikke finner det perfekte i butikkene til en rimelig pris, ja da må man nesten bare lage selv :-)

'

 

Etter det var ferdig satt sammen så var det bare til å begynne og beise. (Anbefaler å bruke skruer istedenfor spikre, det står da mye fastere) For de som lurer på pris, så for materiell så kostet det meg rundt 300kr, for de som ikke har beisen som jeg har brukt ligger 1liter på alt fra 200-290. Spørs hvor du kjøper den :-)

 

 

 

 

Ett lite tips til som jeg ikke har bilde av, men i ettertid for å få bordet enda mer stabilt har vi kuttet bena på bordet nederst for at det skal stå på bakken med begge plankene :-) Ha en fin dag videre!
DATO: 12.03.2013 / KLOKKESLETT: 17:54

10 kommentar(er)

Hei! Vil dere se ett sidebord jeg har pusset opp? Dette lille bordet er egentlig fra IKEA å heter; Markør!
Siden jeg liker så godt denne her drivved beisen så ble det hvite ben og drivved plate. For å si det sånn, så er jeg sjele glad for at jeg investerte i en pussemaskin eller så hadde jeg vel stått å pusset enda ;-)

FØR:

ETTER:
DATO: 12.03.2013 / KLOKKESLETT: 13:19

5 kommentar(er)

Etter å ha blitt hektet på hele "minibloggen" instagram, og ikke minst fått mange spørsmål om jeg ikke kan begynne og blogge igjen. Nå har jeg altså tygget litt på den å bestemt meg for og begynne igjen ettersom jeg ønsker/planlegger og starte egen butikk eller nettbutikk.

Siste innlegget var jo tvbenken. Og den har fått vært igjennom en fin makeover hele 2 ganger. Som allerflest liker jeg denne lune og romantiske jordfargete stilen. Så planen var jo å pusse tvbenken min i drivved men etter å ha blitt forelsket i Home and cottage sin sjenk. (Link her) Så ville jeg heller ha en sånn! Men så er det ikke alle som er like heldig med penger og jeg har ihvertfall ikke råd. Så derfor kom jeg på en helt genial løsning, så jeg begynte med og ta utav de tre skuffene og for å så sitte inn en plate i midten og deretter pusse, grunne male den. Utenom platen oppå den beiset jeg i drivved fra Jotun.

FØR.


 

ETTER:


 Svart begynte jeg først med. Svart bord, tv benk, stoler osv. Men det ble for mørkt for meg og jeg ville heller tilbake til det lyse :-)


Så etter ett par strøk med grunning og maling så ble den omsider hvit :-) Nå mangler bare noen fine knotter.


Ha en fin dag videre :-)
DATO: 29.08.2012 / KLOKKESLETT: 07:15

2 kommentar(er)

Hei! Har ikke blitt så mye oppdatering i det siste. Men i dag skal jeg avgårde å hente en sjenk som jeg skal pusse og beise i drivved beis. (Samme farge som stuebordet) Den skal også få nye knotter :-)
DATO: 01.08.2012 / KLOKKESLETT: 10:56

7 kommentar(er)

For noen mnd siden så kjøpte jeg en rotting barnestol til datteren min siden jeg syns den var så kjedelig slik som den var så tenkte jeg at den skulle få noen strøk med svart spray. Resultatet etter min mening ble ganske bra :-) Kjøpte da altså baren en Agen stol fra Ikea og spray til 40 kr på Europris.

Førbilde.Nåbilder.


DATO: 31.07.2012 / KLOKKESLETT: 10:29

4 kommentar(er)

Tidligere i sommer fikk jeg og min kjære ett vitrineskap av svigers. Og siden jeg er så glad i å kjøpe, selge og ikke minst fornye hjemmet. Så skulle dette bli ett fint prosjekt.
For å ikke stå og pusse i evigheter kjøpte vi en oljegrunning som bi grunnet 1 strøk med. Fargen på selve skapet skulle være en grov brunfarge siden vi var så godt i gang med og fornye møblene! Men etterhvert så vi malte, da så vi at dette ble mer lilla å bestemte oss for å ha det på rommet til vår 2 år gammel jente :-) Nå tenker jeg og male lekekjøkkenet hennes i samme farge. Siden det er rødt og vil helt bruke: beige, hvit og lilla farger på rommet hennes!

Slik så skapet ut før start!

Vi bestemte oss til slutt for å ikke ta på dørene så vi kan bruke det som bokhylle og kjøpe noen kasse til oppbevaring!

Design av

hits