DATO: 31.07.2012 / KLOKKESLETT: 10:29

4 kommentar(er)

Tidligere i sommer fikk jeg og min kjære ett vitrineskap av svigers. Og siden jeg er så glad i å kjøpe, selge og ikke minst fornye hjemmet. Så skulle dette bli ett fint prosjekt.
For å ikke stå og pusse i evigheter kjøpte vi en oljegrunning som bi grunnet 1 strøk med. Fargen på selve skapet skulle være en grov brunfarge siden vi var så godt i gang med og fornye møblene! Men etterhvert så vi malte, da så vi at dette ble mer lilla å bestemte oss for å ha det på rommet til vår 2 år gammel jente :-) Nå tenker jeg og male lekekjøkkenet hennes i samme farge. Siden det er rødt og vil helt bruke: beige, hvit og lilla farger på rommet hennes!

Slik så skapet ut før start!

Vi bestemte oss til slutt for å ikke ta på dørene så vi kan bruke det som bokhylle og kjøpe noen kasse til oppbevaring!
DATO: 30.07.2012 / KLOKKESLETT: 17:51

5 kommentar(er)

Her er stuen vår i dag. Kommer nok til å kjøpe ny tvbenk etterhvert når lommeboken sier ja! Denne som vi har i dag er igrunn helt ødelagt! Også ønsker vi en som er litt høyere :-) Det kommer også liftgardiner på vinduene og dardiner på hver side av terrasse døren. Jeg må bare finne de perfekte først ;-)

 
DATO: 29.07.2012 / KLOKKESLETT: 23:35

7 kommentar(er)

Vist det er 1 ting jeg elsker mest med hele leiligheten vår så må det være spisestuen vår :-) 

(Den streken på bordet er fra kameraet)

 

 


DATO: 29.07.2012 / KLOKKESLETT: 21:15

4 kommentar(er)

Når vi flyttet inn i denne leiligheten var jeg helt forelsket i hvite møbler. Men etter 2 år med alt av møbler hvitt så blir man litt lei! Så etterhvert som vi har bodd her har vi/jeg gått over på treverk møbler. Noe som jeg syns passer veldig bra til hvite vegger :-) Så fargene i vår stue av tekstil er: Beige,brun og hvit. En veldig fin kombinasjon! (Etter min mening da)

Førbilde:Nåbilde.Ett pallebord hjemmeladet av min kjære mann :-) Flinkis sant? Jeg er veldig fornøyd! Vi har fire kurver tilsammen under bordet. Good plass til oppbevaring av leker, blader og diverse.
DATO: 29.07.2012 / KLOKKESLETT: 20:56

0 kommentar(er)

På kjøkkenet vårt har vi bare ett vindu med tanke på at vi har åpen stue og kjøkkenløsning. Som dere ser på bilder under så er vinduet over vasken!

(Gammelt bilde fra vi flyttet inn!)Slik ble resultatet. En liftgardin fra Kid og 2 hjerter fra Perfect home, for å skjule spikerene til liftgardinen :-)
DATO: 29.07.2012 / KLOKKESLETT: 20:17

4 kommentar(er)

Camilla er mitt navn. Jeg er en jente på 20 år som bor på Askøy litt utenfor Bergen. Jeg har en stor interesse innenfor interiør å tenkte derfor og lage denne bloggen som en salgs "inspirasjonsblogg".DATO: 29.07.2012 / KLOKKESLETT: 19:59

0 kommentar(er)

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av

hits