DATO: 30.03.2013 / KLOKKESLETT: 09:41

6 kommentar(er)

Nå er vi endelig kommet hjem fra påskeferie :-) borte bra men hjemme best? Det syns ihvertfall jeg! Forandret litt på spisestuen i dag, ikke så altfor stor forandring men litt.
DATO: 20.03.2013 / KLOKKESLETT: 12:31

6 kommentar(er)

Hei! Har vært stille her siden helgen, på mandag begynte jeg som sagt i ny jobb og i går fikk jeg omgangsyke. - Hvor utrolig typisk er ikke det? Ingen vil være vekke fra jobb å spesielt ikke de første dagene :-/ Men er nå forhåpentligvis bedre til å komme meg på kontoret i morgen :-) Så interiørbilder det kommer når jeg har blitt frisk :-) Ha en fin dag videre!
DATO: 17.03.2013 / KLOKKESLETT: 18:25

8 kommentar(er)

Hei alle sammen! Først å fremst så må jeg får lov til og si at det er så utrolig kjekt å se at så mange leser bloggen min.

I går skulle jeg forandre på diverse interiør i spisestuen men etter å ha gått frem og tilbake på kjøpesentre i flere timer fant jeg ikke noe spesielt! Jeg fant ett utrolig L-E-K-K-E-R-T lysfat/kurv. Og det sklei rett inn i stuen :-) Så nå får jeg sitte meg ned å finne litt inspirasjon med tanke på at jeg vil spisestuen skal være nye planlagt før jeg drar inn noe mer :-)

Nå skal lille store snuppa bades å gjøres klar for natten :-) I dag har vi vært ute og spist med familien min. Snille pappaen min som tok oss med ut!! Kjempe koselig :-)
DATO: 16.03.2013 / KLOKKESLETT: 10:39

0 kommentar(er)

Heihei! I dag tenkte jeg å forandre litt på spisestuen, kanskje ny pynt og nytt speil? Hmm. Vi får se, bilder kommer ihvertfall uansett :-)

Kom gjerne med tips.
DATO: 15.03.2013 / KLOKKESLETT: 16:15

6 kommentar(er)

Gooood helg fra meg å min datter :-)
DATO: 15.03.2013 / KLOKKESLETT: 08:15

4 kommentar(er)

God morgen! Tenkte jeg skulle vise dere å tipse dere på hvordan laget ett konsollbord på 1-2-3!  Dette er super enkelt! Jeg dro en tur på nærmeste Byggsenter å fikk kuttet planker til i den strl jeg hadde bestemt meg for! Også  var det hjem å sitte det sammen! Når man ikke finner det perfekte i butikkene til en rimelig pris, ja da må man nesten bare lage selv :-)

'

 

Etter det var ferdig satt sammen så var det bare til å begynne og beise. (Anbefaler å bruke skruer istedenfor spikre, det står da mye fastere) For de som lurer på pris, så for materiell så kostet det meg rundt 300kr, for de som ikke har beisen som jeg har brukt ligger 1liter på alt fra 200-290. Spørs hvor du kjøper den :-)

 

 

 

 

Ett lite tips til som jeg ikke har bilde av, men i ettertid for å få bordet enda mer stabilt har vi kuttet bena på bordet nederst for at det skal stå på bakken med begge plankene :-) Ha en fin dag videre!
DATO: 14.03.2013 / KLOKKESLETT: 19:44

0 kommentar(er)

Nå er kvelden kommet å lille snuppen min lagt å mannen er på fotballkamp, så nå er det avslapping på ho mor med tven :-) Ett aldri så lite bilde av kosekroken min måtte jo postes! Så fornøyd med den :-)
DATO: 14.03.2013 / KLOKKESLETT: 16:39

2 kommentar(er)

I dag har jeg fått ny jobb å jeg begynner allerede på mandag :-) Kjempe morro! Så i dag kjøpte jeg meg noen flotte tullipaner å den nydelige potten de står i :-) Nå skal jeg spise god middag med mine 2 kjære!
DATO: 14.03.2013 / KLOKKESLETT: 11:10

3 kommentar(er)

Se på denne flotte lampen min som har fått en fin plass i kosekroken. Dette må være en av de (I mine øyne) noe av de fineste. Spesielt den i sølv fra Lama, så den må jeg virkelig skaffe meg :-)) Nå får jeg ta meg en tur på butikken etterfulgt av ryddings her hjemme. Utrolig hvor fort rotete det blir med småbarn :-))
Ha en fin dag videre.
DATO: 14.03.2013 / KLOKKESLETT: 08:00

8 kommentar(er)

Som dere nå sikkert har sett så er jeg veldig glad i å pusse opp møbler. Gammelt eller nytt! For ikke så lenge siden kjøpte vi ny sofa å jeg falt helt pladask for bordet de hadde brukt til, så jeg spurte om å få kjøpe det også! Andreas (Min kjære) tvilte veldig på att dette her skulle bli fint og trodde kjæresten hans hadde gått av vettet :-) Men gjett da? Den dag i dag, så er vi begge storfornøyd.

FØR:

UNDER:


ETTER:

DATO: 13.03.2013 / KLOKKESLETT: 16:54

4 kommentar(er)

God ettermiddag alle sammen :-) Så utrolig artig å se at så mange besøker bloggen min! I dag har jeg vært en liten tur på IKEA med en vennine og den skjønne sønnen hennes! Da jeg tenkte at tv"sjenken" min skulle få seg noen fine håndtak. Andreas (Min kjære mann) må få borret hull før vi kan ta de på :-) Men her skal dere få se en liten smake bit.

DATO: 13.03.2013 / KLOKKESLETT: 08:25

4 kommentar(er)

Hei og hopp! Tenkte jeg skulle poste litt bilder av badet vårt? Det syns jeg er lekkert - for å være ærlig. Jeg så det var noen som skulle gi vekk en: Markør bokhylle fra IKEA. Og med tanke på at det var i en mørk farge (Bilde under) så var det bedre med litt grunning og maling! Må få kjøpt litt nye hvite håndklær som skal ligge på pynt og en kurv til som skal stå helt på toppen. Ellers ble jeg veldig fornøyd å må si at det ble kanskje fint.

Hva syns du?


 


DATO: 12.03.2013 / KLOKKESLETT: 22:40

2 kommentar(er)
DATO: 12.03.2013 / KLOKKESLETT: 17:54

10 kommentar(er)

Hei! Vil dere se ett sidebord jeg har pusset opp? Dette lille bordet er egentlig fra IKEA å heter; Markør!
Siden jeg liker så godt denne her drivved beisen så ble det hvite ben og drivved plate. For å si det sånn, så er jeg sjele glad for at jeg investerte i en pussemaskin eller så hadde jeg vel stått å pusset enda ;-)

FØR:

ETTER:
DATO: 12.03.2013 / KLOKKESLETT: 13:19

5 kommentar(er)

Etter å ha blitt hektet på hele "minibloggen" instagram, og ikke minst fått mange spørsmål om jeg ikke kan begynne og blogge igjen. Nå har jeg altså tygget litt på den å bestemt meg for og begynne igjen ettersom jeg ønsker/planlegger og starte egen butikk eller nettbutikk.

Siste innlegget var jo tvbenken. Og den har fått vært igjennom en fin makeover hele 2 ganger. Som allerflest liker jeg denne lune og romantiske jordfargete stilen. Så planen var jo å pusse tvbenken min i drivved men etter å ha blitt forelsket i Home and cottage sin sjenk. (Link her) Så ville jeg heller ha en sånn! Men så er det ikke alle som er like heldig med penger og jeg har ihvertfall ikke råd. Så derfor kom jeg på en helt genial løsning, så jeg begynte med og ta utav de tre skuffene og for å så sitte inn en plate i midten og deretter pusse, grunne male den. Utenom platen oppå den beiset jeg i drivved fra Jotun.

FØR.


 

ETTER:


 Svart begynte jeg først med. Svart bord, tv benk, stoler osv. Men det ble for mørkt for meg og jeg ville heller tilbake til det lyse :-)


Så etter ett par strøk med grunning og maling så ble den omsider hvit :-) Nå mangler bare noen fine knotter.


Ha en fin dag videre :-)

Design av

hits