DATO: 13.03.2013 / KLOKKESLETT: 16:54

4 kommentar(er)

God ettermiddag alle sammen :-) Så utrolig artig å se at så mange besøker bloggen min! I dag har jeg vært en liten tur på IKEA med en vennine og den skjønne sønnen hennes! Da jeg tenkte at tv"sjenken" min skulle få seg noen fine håndtak. Andreas (Min kjære mann) må få borret hull før vi kan ta de på :-) Men her skal dere få se en liten smake bit.


Kommentarer

Christine
13.03.2013, kl.17:14

For et nydelig hjem dere har :) Og den skjenken du pusset opp, herremin!! Jeg elsker nemlig møbler man har pusset opp selv, og i tillegg er det noe i den stilen jeg liker ;) Så kreativ du er, det må jeg virkelig si. Jeg mener det VIRKELIG altså, jeg fikk så utrolig til inspirasjon akkurat nå.

Har forresten lest bloggen din siden før tulla di ble til, men det har vært så lite skriving fra deg, helt til nå! Håper du fortsetter med skrivingen :D

13.03.2013, kl.17:19

Christine: Tusen hjertelig! Så utrolig koselig å høre. Elsker å kunne inspirere andre :-) Hehe.. Så artig, Ja har vært lite skriving på meg men nå er jeg forhåpentligvis tilbake for fullt :-)

13.03.2013, kl.21:22

Virkelig god bloggg! Vurderer lese denne fast! Fortiden har jeg ikke bloggg selv, men har vært så heldig og har fått tilsendt en sinnsykt bra konkuranse hvor du kan vinne en sykel :-D Jeg har kjempe lyst på ny sykkel, så håper jeg vinnner. Men kanskje du er mer heldig? Meld deg på da vel du oxå! :-)

13.03.2013, kl.21:27

Marita: :-)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits